Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

Günümüzde bilinen 12 adeta güneş burcu söz konusu olurken, çiçeklerin sevgi dilini yansıtma konusunda çok başarılı bir unsur olduğu göz önünde bulundurulduğunda burçlara göre çiçek seçimi yapmak değer verdiğiniz insanları mutlu etmek istediğiniz en doğru çiçek tercihlerini yapmanızı sağlar. 12 burcun her birinin farklı kişilik özellikleri ve zevkleri vardır. Bu yüzden birçok insan doğum tarihine bakarak burcunu tespit edip, kişilik özellikleri hakkında araştırma gereği duyar. Kişisel yaşantı başta olmak üzere, aylık olarak burç yorumlarını okumak ve hayatını bu yoruma göre yönlendirmek birçok kişinin tercih ettiği bir yöntemdir. Bu yüzden yeni tanışılan biriyle sohbet edildiğinde ‘’burcun ne’’ sorusu ilk sorulardan biridir.

burclara-gore-cicek-secimi.jpg

Anneye, babaya, sevgiliye, eşe ya da yakın bir arkadaşa çiçek alarak beklenmedik zamanlarda onların yüzünde oluşan gülümsemenin sebebi olmak isteyebilirsiniz. İz bırakan bu sonsuz mutluluk için günümüzde tercih edilebilecek birbirinden farklı birçok çiçek türü vardır. Sevgiliye çiçek hediye edilmesi gerektiğinde canlı renkteki kırmızı güller ilk sırada yer alırken, anneye çiçek denildiğinde saksı çiçekleri ideal bir seçim olarak karşınıza çıkar. Kır çiçeklerinin ve mevsim çiçeklerinin masum duruşu genel olarak arkadaşlık bağlarını güçlendirmek gerektiğinde kullanılır. Birine çiçek hediye etmeden önce onun genel tarzını ve beğendiği çiçekleri mutlaka bilmek gerekir. Ayrıca çiçek gönderimi yaparken, karşı tarafın tercihleri seçimlerinizi direkt olarak etkileyen en önemli unsurdur. Ancak bunun dışında burçlara göre çiçek seçimi yapmak, birbirinden farklı çiçek modelleri arasında en doğru seçimi yapmanıza olanak sunar.

Her burcun kendine ait bir karakteri, uğurlu sayısı, sevdiği rengi ve kişilik özellikleri olduğu söylenebilir. Bu farklılıklardan yola çıkarak burçlara göre çiçek seçimi yaparken, her burç için tercih edilebilecek olan çiçek tasarımının birbirinden farklı olduğu doğrudur. Buna bağlı olarak burç özelliklerine uygun çiçek seçimi yaparak, değer verdiğiniz insanlara unutulmaz bir jest yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Burç özellikleri başta olmak üzere diğer tüm kriterleri göz önünde bulundurarak değer verdiğiniz insanların kişiliğine uygun olan mis kokulu çiçek seçimini yapabilir ve ona unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz.

Canlı çiçekler; hayatın her noktasında tercih edilen en güzel hediye seçeneklerinden biri olarak kullanılır. Özel bir günün anlamını taçlandırmak ya da sıradan zamanlara değer katmak için sevdiğiniz insanlar için çiçek gönderimi yapabilirsiniz. Çünkü taze çiçekler; gittiği yerde herkesi mutlu edebilen ve ortamda bulunan negatif enerjiyi kısa süre içerisinde pozitif enerjiye çevirebilen zamansız hediyelerdir. Bu sayede en sert mizaçlı kişiler bile bu güzellik karşısında kendini çok özel ve değerli hisseder. Değer verdiğiniz insanı mutlu etmek için sipariş edebileceğiniz birbirinden farklı birçok çiçek türü olsa bile, her çiçeğin kendi içerisinde farklı bir anlam ve duyguya ev sahipliği yaptığı unutulmamalıdır. Bu detaydan yola çıkarak sevdiğiniz insanlara vermek istediğiniz mesajı en şeffaf şekilde yansıtmak için tercih edeceğiniz canlı çiçek buketinin ne anlam ifade ettiğine dikkat etmeniz gerekir.

Hangi Burç Hangi Çiçek ?

Burçlar; kişinin doğum anında güneşin hangi pozisyonda olduğunu gösteren ve genellikle kişinin karakter özelliklerine yansıtan bir unsurdur. Bu anlamda burçlara göre çiçek seçimi imkânı ile geleneksel hediyelerden uzaklaşarak doğru seçimler yapmanızı sağlayan Arelia Flowers; birbirinden farklı çiçek modelleri ile karşı tarafta hayal ettiğiniz o eşsiz mutluluğu inşa etmenize yardımcı olur. Bu sayede değer verdiğiniz insanın burç özelliklerine en uygun olan çiçek seçeneklerini firmamız sayesinde tek tıkla sipariş edebilme imkanı yakalayabilirsiniz. Burçlara göre çiçek seçimi yapılabilmesi için kullanılabilen çiçek çeşitleri ise şu şekilde sıralanabilir:

Koç Burcu Çiçeği

Hareketli ve sosyal olan yapısal özellikleriyle adından söz ettiren koç burcu; genel olarak beyaz rengini ve beyaz tonların hâkim olduğu çiçek modellerini tercih eder. Bu nedenle koç burcu yakınınız için lale, gül, orkide ve papatya gibi çiçek modellerine göz atabilirsiniz. Özellikle koç burcunun kişisel özelliklerini net şekilde yansıtabilen çiçek çeşidinin hangisi olduğu merak edildiğinde ise beyaz orkidelerin bu burç için çok önemli bir konumda yer aldığı söylenebilir.

Boğa Burcu Çiçeği

Hayat enerjisinin yüksek oluşuyla dikkat çeken boğa burcu; canlı renkteki her şeyi çok sever. Boğa burcunun coşkulu ruhuna yakışır çiçeklerin hangileri olduğu merak edildiğinde ise karşınıza ilk olarak taze çiçekler, kırmızı güller ve pembe karanfiller çıkar. Bu zarif bitkilerin dikkat çekici görünümü ile boğa burcu sevdiklerinize özgün bir hediye verebilirsiniz. Bu sayede boğa burcunun kendini özel ve değerli hissetmesi mümkün hale gelecektir.

İkizler Burcu Çiçeği

Her işi aşkla ve tutkuyla yapan ikizler burcu için tercih edilebilecek birçok farklı çiçek türü vardır. Bu çiçeklerin en başında ise saksı çiçekleri, yasemin çiçeği, güller, orkide ve bonzai bitkisi gelir. Sahip olduğu asil duruşu ile gittiği her yerin enerjisini yükseltme özelliği olan bu bitkiler, ikizler burcu sevdiklerinizin yüzünde oluşan içten bir gülümsemenin sebebi olmanızı sağlayacaktır. Güçlü etkisi ve son derece etkileyici yapısıyla iz bırakan bu çiçek alternatifleri ikizler burcunun ruhunu yansıtan en doğru seçim olacaktır.

Yengeç Burcu Çiçeği

Sakin ve sevecen yapısıyla bilinen yengeç burçlarının çiçek seçimi de burç özelliklerini yansıtır niteliktedir. Bu yüzden yengeç burçlarının gerbera, sukulent, zambak ve nilüfer gibi zarif çiçeklerden hoşlandığı söylenebilir. Aynı zamanda hassas kişilik özelliğiyle bilinen yengeç burçları için orkide ve gülleri aranjman haline getirmek de doğru bir seçim olacaktır.

Aslan Burcu Çiçeği

Aslan burcunu güzelliği ve kokusuyla etkileyebilecek birbirinden farklı birçok canlı çiçek türü vardır genel olarak seçimlerinde gösterişli unsurlara öncelik veren aslan burçları için para çiçeği, bonsai, kırmızı gül, gerbera, kasımpatı ve antoryum gibi ilgi çekici çiçek seçimleri yapılabilir. Aslan burcunun burç özellikleri dikkate alındığında, onlara sıradan olmayan ve gösterişli görüntüsü olan canlı çiçekleri sunmak çok daha doğru olacaktır. Bu sayede aslan burcu yakınınıza hayal ettiğiniz o sonsuz mutluluğu yaşatabilirsiniz.

Başak Burcu Çiçeği

Uyumlu yapısı ile bilinen başak burcu hangi çiçekleri sever diye sorulduğunda, ilk akla gelen hiç şüphesiz ki taze çiçeklerdir. Özenle hazırlanan taze çiçek buketini karşısında gören başak burcu, kendini çok kıymetli hissedecektir. Birbirinden farklı çiçek modelinin yanı sıra başak burcu sevdiklerinize sarı menekşe, gerbera, orkide, kasımpatı ve açelya gibi özgün canlı çiçekleri kullanarak zamansız sürprizler yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Çiçeği

Değer verdiğiniz insanlara çiçek hediye ederken burç özelliklerini dikkate alarak seçim yapmak; onlara unutulmaz bir jest yapmanın ilk adımı olarak kabul edilebilir. Diğer tüm burçlarla kıyaslandığında çok daha romantik ve duygusal bir yapıya sahip olan terazi burçları ise orkide, vazoda çiçek gibi çiçekleri çok sever. Ayrıca pembe güllerin masum dokusu terazi burçlarının aklını başından almak için yeterlidir

Akrep Burcu Çiçeği

Tutku ve güç gibi yoğun karakteristik özellikleri ile bilinen akrep burcu için tercih edilebilecek birçok çiçek modeli vardır. Akrep burcunun aklını başından alabilecek çiçekler ise orkide, taze çiçek çeşitleri ve kırmızı güllerdir. Doğa ortamını çok seven akrep burcu için canlı renk tonlarına sahip mis kokulu çiçekler oldukça uygundur.

Yay Burcu Çiçeği

Neşeli ve dost canlısı özelliği ile yay burçları ise çok ince ruhlu kişilerdir. Yay burcunun en sevdiği çiçekler ise leylak, mor menekşe ve sukulent gibi özgün çiçek seçenekleridir. Bu çiçeklerle yay burcu yakınlarınıza kendini değerli hissettirebilir ve verdiğiniz değeri mis kokulu bir canlı çiçeğin gölgesinde ona sunabilirsiniz.

Oğlak Burcu Çiçeği

Oğlak burcu için çiçek seçimi yaparken daha dikkatli davranmak gerekir. Çalışkan olmasıyla bilinen oğlak burçları; çok hayat dolu ve enerjik kişilerdir. Buna bağlı olarak oğlak burcunu mutlu etmek için kullanılabilecek çiçek çeşitleri de kadife çiçeği, siyah güller ve kamelya gibi seçkin çiçeklerden oluşur. Bu sayede oğlak burcu yakınlarınıza özel günlerde ve sıradan zamanlarda dikkat çekici çiçekler sunabilirsiniz.

Kova Burcu Çiçeği

Bağımsız ve özgür ruhlu kova burcu; sınırsız hayal gücüne sahip olan kişilerden oluşur. Kova burcunun bu ruhunu en güzel şekilde yansıtan çiçek seçenekleri ise güller, gerberalar, menekşeler ve kartopu çiçeğidir. Bu sayede kova burcu yakınlarınızı taze çiçeklerin gösterişli güzelliğinin gölgesinde etkileyebilirsiniz.

Balık Burcu Çiçeği

Narin ve duygusal bir burç olan balık burçları, kırılgan yapısıyla bilinir. Bu burç için uygun olan çiçekler ise inci çiçeği, orkide ve zambak gibi naif çiçeklerden oluşur. Bu sayede bir balık burcunu etkilemek mümkün olabilir.

Burçlara Göre Çiçekler Arelia Flowers’da

Değer verdiğiniz insanı bir çiçeğin gölgesinde mutlu etmek için rengi ve kokusuyla baş döndüren çiçeklerden faydalanabilirsiniz. Birbirinden farklı çiçekler arasından seçim yapmak her zaman çok kolay olmayabilir. Ancak yine de astrolojiye ilgi duyan ve hayatına burcunun özelliklerini dikkate alarak yön veren sevdiklerinizi etkilemek için burçlara göre çiçek seçimi yapmak uygun bir tercih olabilir. Bu sayede onun ilgi alanına uygun bir tercih ile ona verdiğiniz değeri çok nazik bir şekilde ispat edebilirsiniz.

Burçlara göre çiçek seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli detay ise doğru firma seçimi yapmaktır. Online çiçek siparişi hizmetinin kolaylığının keşfedilmesiyle beraber günümüzde çiçekçilik hizmeti veren firma sayısı da çok fazla artmıştır. Bu durum hizmet kalitesinde sorunlar yaşanmasına neden olabileceğinden her zaman kalite ve güven odaklı hizmet prensibini benimseyen firmalara öncelik vermeniz gerekir. Aksi takdirde sevdiğiniz insanları mis kokulu taze bir çiçek buketinin gölgesinde mutlu etmek isterken, düşük kalite bir çiçek aranjmanı yüzünden ona karşı mahcup olabilirsiniz.

Arelia Flowers; söz konusu burçlara göre çiçek seçimi olduğunda üst düzey kalite standartlarında çiçek aranjmanlarına ev sahipliği yapan profesyonel bir firmadır. Beklenti odaklı hizmet veren firmamız, özel anlarınıza her zaman dikkat çekici ve özgün çiçek buketi çeşitleriyle eşlik eder. Bu sayede her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ettiği söylenebilir. Sizde Arelia Flowers’ın geniş çiçek portföyüne göz atarak sevdiklerinizin kalbini kazanmanızı sağlayacak özgün çiçeklerle hoş jestlere imza atabilirsiniz.

Whatsapp