Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

İlk buluşma, çiftler arasında en heyecanlı ve ve özel olaylardan biridir. Karşılıklı iki kişi arasında sorularınıza cevap olacak ve birbiriniz hakkında bir fikre sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda,bir diğer buluşma içinde bir şansınızın olmasını sağlayacaktır. Çünkü ilk izlenim ve fikirler küçük şeylerden ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple çiftler için oldukça önemli olan bu günde,size en güzel ve özel eşlikçi çiçekler olacaktır. Karşınızdaki kişiyle buluşma planladığınızda, kıyafet tercih lerinin yanı sıra ilk buluşma çiçeği de oldukça dikkat edilmesi gereken ve özen gösterilen bir kriterdir.

ilk-bulusmada-hangi-cicek-alinir.jpg

Fakat bu özel günde, karşınızdaki kişiye ilk buluşmada hangi çiçek alınır diye düşünüyor ve bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Çünkü çiçekler farklı anlamları içermektedir. Az öncede dediğimiz gibi ilk izlenim ve düşünceler ilk kez karşılaşıldığında ve küçük şeylerden ortaya çıkar. Bu sebeple ilk buluşmada, gösterişli ve şaşalı buketlerde ve tercihlerden uzak durmak oldukça mantıklı bir hareket olacak. Zarif, sade buketleri tercih edilebilir. 

Böylece karşı tarafın gözünü korkutmayacak daha ılımlı bir ilk buluşma geçirmiş olacaksınız. İlk buluşmada alınabilecek çiçekler arasında mütevazi çiçekler, dayanıklı ve uzun ömürlü buketler, sert kokulardan uzak, fresh kokulu çiçekleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle karşınızdaki kişiyi etkileyecek ve buluşmadan mutlu ayrılacaksınız.

İlk Buluşmada Alınabilecek Çiçekler 

Bazı insanlar ilk buluşmada farklı hediyeler tercih ederken,bazıları ise zarif hediyeler arasında  yer alan çiçekleri tercih ederler. Çünkü çiçekler, zamansız ve duyguların en doğru şekilde karşı tarafa aktarıldığı hediyelerin başında gelmektedir. Bu yüzden ilk buluşmada çiçek tercih etmek, karşınızdaki kişiyi etkilemek adına, oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Çiçek alarak gittiğiniz buluşmada,karşı tarafı ne kadar önemsediğinizi ona göstermiş olacaksınız. Karşınızdaki kişinin sevdiği renkleri,kokuları yada çiçekleri biliyorsanız, buna göre tercih yapmak onu ne kadar çok önemsediğinizi gösterecektir. Ya da karşınızdaki kişinin tercih ettiği renklerde çiçekleri tercih etmek, harika bir armağan olacaktır.

Karşınızdaki kişiye duygularınızı ve düşüncelerinizi bu tür durumlarda ifade etmekten asla çekinmeyin. Niyetinizi ve düşüncelerinizi belli edecek buket ve aranjmanları seçerek, onları özel hissettirin.

Narin ve zarif şakayıklar, beyaz güller, laleler, leylak yada zambaklar aynı zamanda gerberalar ya da lilyumlar bu özel günler için oldukça doğru tercihler olacaktır. Karşınızdaki kişiyi ne kadar iyi tanıdığınıza bağlı olarak, ayçiçeği ve farklı renklerde güller de oldukça güzel tercihler olabilir. Bu noktada önemli olan, karşınızdaki kişiyi ne kadar önemsediğinize ve onu mutlu etmek için çabalamaya odaklanmanızdır. Odak noktanız olarak bu kriterleri belirlediğinizde, ona karşı olan niyetini zi ona açıkça belli etmiş olacaksınız. 

İlk Buluşma İçin Çiçek Önerileri 

Bazı kadınlar ilk buluşmalarda çok ince ve küçük detaylara takılırlar. Bu sebeple ilk buluşmalara büyük bir özen ve önem gösterilmelidir. İlk buluşmada değişmemesi gereken baş unsur, sevgi ve heyecandır. Çünkü sevgi ve heyecanla yapılan her iş olumlu sonuçlanır.Bu durumda özellikle karşı tarafa gösterdiğiniz önemi ve özeni hissettirmiş olursunuz.Bu sebeple karşı tarafa hoş bir çiçekle sevginizi göstermek ve değerli olduğunu hissettirmek oldukça önemlidir.

İlk buluşmanın özel ve anlamlı olmasını herkes ister ve bu sebeple oldukça çabalarlar. Bu nokta da sizlere çiçekler muazzam birer eşlikçi olurlar. Bu yüzden ilk buluşmaya giderken çiçeğin eksik olmamasına özen gösterilmelidir. Öncelikli olarak karşı tarafın zevkine ve beğenisine göre çiçek seçmek gerekir. Bu şekilde karşınızdaki kişiyi etkilemenin yanında, özel de hissettirmiş olursunuz. 

Fakat karşınızdaki kişinin çiçek zevkini ve beğenilerini bilmiyorsanız, bu noktada mevsimine uygun çiçekler tercih edilebilir ve böylece onu önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Her çiçeğin kendine has bir anlamı ve güzelliği vardır. Buna göre güller,genel olarak aşkı ve masumiyeti temsil eder ken, laleler zarafeti ve asaleti temsil ederler. Aynı zamanda şakayıklar narin görüntüsü sebebiyle birliği ve bir olmayı temsil ederken, kır çiçekleri sevgiyi ve şefkati sembolize ederler. Bu sebeple çiçek tercihi yapmadan önce ilk buluşmada karşınızdaki kişiye hangi duygunuzu yansıtmak istediğinize karar vermelisiniz. Bu şekilde tercih yapmanız, doğru ve eksiksiz bir karar vermeniz açısından oldukça önemli bir detaydır.

Çünkü çiçekleri güzel ve özel kılan güzelliklerinin yanı sıra özel anlamlarıdır.Yani ortaya çıkan bu ketlerde estetik güzelliğin yanında, duyguların derinliğini anlatan anlamlarda olmalıdır. Zaten her çiçeğin geniş kitlelere hitap ettiği düşünülürse, hangi çiçeği tercih ederseniz edin ilk buluşmada  karşınızdaki kişinin etkilenmesini sağlayacak ve kafasında olumlu bir intiba bırakmanızı olanak sağlayacaktır.

Aşağıda ilk buluşma için tercih edebileceğiniz çiçeklere ulaşabilir, böylece daha doğru ve zarif kararlar verebilirsiniz;

Orkide Buketleri 

İlk buluşma planı yaptığınız kişi için orkide buketleri, oldukça şahane bir tercih olacaktır. Buluşacağınız kişinin saksı çiçeklerinden hoşlandığından eminseniz bu çiçekleri tercih etmek, en iyisi olacaktır. Farklı renkleri ve nefis kokularıyla orkideler, içerdiği anlamlar sayesinde de karşınızdaki kişiyi oldukça mutlu edecektir.

Karanfil Buketleri 

Oldukça uygun ve şık çiçekler arasında yer alan karanfil buketleri, ilk buluşmalar için harika bir  hediyedir. Kırmızının farklı tonlarının bir araya gelerek oluşturduğu bu çiçekler, karşınızdaki kişiyi hayran bırakacak bir güzelliğe sahiptir.

Farklı anlamları sayesinde de duygularınızın derinliğini karşınızdaki kişiye oldukça doğru bir şekilde yansıtabileceğiniz çiçeklerin başında gelmektedir.

Ortanca Buketleri 

İlk buluşma için tercih edebileceğiniz harikulade çiçekler arasında yer almaktadır. Fakat tek başına yeterli değildir. Güzel bir aranjmanda yer alarak tercih edebileceğiniz bu çiçekler, karşınızdaki kişiyi mutlu etmenin yanı sıra gününüzün güzel geçmesini sağlayacaktır.

Lale Buketleri 

Laleler zarif ve popüler çiçeklerin başında gelecektir. Buluşacağınız kişinin hangi tür çiçeklerden hoşlandığı konusunda bir fikriniz yoksa,bu çiçekler oldukça kurtarıcı ve şık tercihler olacaktır. Farklı bir hediye yaratmak istiyorsanız birçok çiçek kullanarak oluşturulmuş aranjmanların içine tercih edeceğiniz renkteki bir laleyi ekleyebilir, böylelikle karşınızdaki kişiye ilk buluşmada gülümseme hediye edebilirsiniz.

Kır Çiçekleri 

Kır çiçekleri ile oluşturulmuş çiçek buketleri, renkli ve cıvıl cıvıl görüntüsü sayesinde karşınızdaki kişiye duyduğunuz ilgiyi doğru şekilde aktaracaktır. 

Güller 

İlk buluşma için tercih edilebilecek çiçeklerin başında gelen güller, karşınızdaki kişiyi özel hissettirecektir. Aynı zamanda farklı renkleri ve bu renklerin içerdiği anlamlar sayesinde de, karşınızdaki kişiyi oldukça etkileyecektir. Beyaz güller masumiyeti ve saf sevgiyi sembolize ederken,kırmızı güller aşkı ve sevgiyi temsil ederler. 

İlk buluşmada tercih edeceğiniz bu çiçekler, hoşlandığınız kişinin sizin için olumlu ve özel duygular hissetmesini sağlayacaktır.

Frezyalar 

Canlı ve enerjik çiçeklerin ilk sırasında yer alan bu çiçekler, ilk buluşma için oldukça harika bir başlangıç olacaktır. Karşınızdaki kişinin sevdiği renklerden oluşturulmuş olan buketlerle, onu oldukça etkileyecek ve mutlu edecektir.

Papatyalar 

Masumiyeti ve saflığı temsil eden ve canlı güzelliği sayesinde karşınızdaki kişiyi oldukça etkileyecek olan çiçekler arasında yer alan papatyalar, sade ve şık görüntüsü sebebiyle sıklıkla tercih edilen ve özel günleri süsleyen çiçeklerin başında gelmektedir. İlk buluşma için ne çiçek tercih edece nizi bilmiyorsanız bu özel çiçekler tam da size göre olacaktır.

 

Whatsapp