Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

Evlilik yolunda önemli aşamaların en başında kız isteme gelmektedir. Bu özel gününüzün en önemli ve dikkat çeken detaylarından biri ise kız istemeye giderken götürdüğünüz çiçeklerdir. 

kiz-isteme-cicekleri-nasil-olmalidir.jpg

Erkeğin kız istemeye giderken, özenle ve titizlikle hazırlanmış bir kız isteme çiçeği yaptırması,en heyecanlı ve eğlenceli aşamalardan biridir. Çünkü çiçek ve çikolatalar bu gibi ziyaretleri, özel ve önemli kılan parçalardan biridir.

Kız isteme törenlerinde başında yer alan çiçek ve çikolatalar bu törenlerin olmazsa olmazları olarak bilinmektedir. Kız isteme çiçeklerinin nasıl olması gerektiğine bir tuelu karar verilememektedir. Çünkü bu özel günler için tasarlanmış bambaşka ve şık tasarımlar bulunmaktadır. Bu nokta da kız isteme çiçeğinin nasıl olacağı belirlenirken, gelinin hangi çiçeklerden renklerden ve en önemli tercihlerden hoşlandığı oldukça önemli bir detaydır. Yani gelin gül görürse mi daha mutlu olur, yoksa lale görürse mi yada farklı bir çiçekle karşılaşırsa mı daha mutlu olur, bu bilinmeli ve buna göre karar verilmelidir. Bu sayede sevdiğiniz kadının,özel ve önemli hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda hayırlı bir iş için gelindiğinin de önemli sembollerinden biridir çiçekler.Her şeyden önemli olanı ise kız istemeye giderken, hediye olarak tercih edilen çiçek ve çikolata örf ve adetlerimizin başında gelen geçmişten günümüze taşınan önemli geleneklerimizden de biridir. 

Kız istemeye giderken, muhakkak ki çiçek tasarımlarının özenle ve dikkatle hatırlatılması aynı zamanda farklı renklerde çiçekler kullanılarak, enerjik bir görüntü yaratılması gerekir. Genel olarak  bu özel günde tüm özel günlerin olmazsa olmazı güller,buket haline getirilse de farklı çiçek buketlerini de tercih edebilirsiniz.

Farklı çiçekler arasından seçilen çiçeklerle,şık bir kutuda hazırlatılmış ve bununla beraber partnerinizin baş harfinin yazıldığı bir aranjmanda, bu özel ve anlamlı günde oldukça şık bir tercih olacaktır.Yada şık ve gösterişli bir vazoda, olağanüstü çiçekler kullanılarak hazırlanmış bir aranjman da oldukça doğru bir seçenek olacaktır.

Kız isteme çiçeği nasıl olmalı sorusuna verilebilecek en güzel cevap ise,bu özel güne yakışır gösterişli ve ihtişamlı bir aranjman tercih edilmesi gerektiğidir. Çünkü böyle bir merasimde, küçük ve gösterişsiz bir buket uygun olmayacak ve dikkat çekmeyecektir.Bu sebeple seçtiğiniz çiçeklerden şahane ve gösterişli bir buket oluşturmalı ve böylelikle günün anlam ve önemine yakışır bir tercih yapmış olmalısınız.

Kız İsteme Çiçekleri Hangisidir ?

Evlilik yolunda atılan en özel ana eşlik edecek bazı güzel ve özel detaylara ihtiyaç duyulur.Bunlar dan en önemli ve özeli ise hiç şüphesiz ki çiçeklerdir. Kız isteme çiçeği, damadın partnerini mutlu etmek için ona aldığı şahane hediyelerden biridir. Şüphesiz ki damat adayı, gelininin hangi çiçek lerden ve tarzlardan hoşlandığını gayet iyi bilir.Fakat bazen damat adayları,günün heyecanından ne yapacağını bilemez ve bazı fikirlere ihtiyaç duyar. İşte bu yazımızda, damat adaylarına fikir verebilmek adına kız isteme çiçeği modellerine yer vereceğiz.

Kız isteme çiçeklerinin başında, kesinlikle su çiçekler yer almaktadır;

Kutuda Kız İsteme Çiçekleri 

Günümüzde oldukça popüler olan kutuda kız isteme çiçekleri,şık beyaz,siyah yada kadife kutuların içerisine yerleştirilmiş 101,501,1001 tane gül kullanılarak hazırlanmış, son derece görkemli ve ihtişamlı çiçek aranjmanlarıdır.Bu çiçekleri tercih ederek,gittiğiniz bir kız İsteme merasiminde sevdiğiniz kadını kesinlikle sevince boğabilirsiniz.

Vazolu Kız İsteme Çiçekleri 

Canlı ve rengarenk çiçeklerden oluşturulmuş bu şık aranjmanlar,bu özel ve anlamlı gün için oldukça etkileyici bir seçenek olacaktır. Şık ve gösterişli bir vazo seçilerek tasarlanan bu kız isteme çiçekleri,yanındaki çikolatanın tasarımıyla da uyumlandığında oldukça hoş bir kombinasyon olacaktır.

Buket Kız İsteme Çiçekleri 

Güller, şakayıklar yada farklı çiçekler kullanarak kız isteme töreni için hazırlanmış çiçek buketleri, sevdiğiniz kadını mutlu etmenin yanında, aranızdaki bağın kuvvetlenmesini sağlayacak ve günün anlam ve önemine yakışır bir alternatif olacaktır. Böylece bu özel günde, orada bulunan kişileri oldukça etkileyecektir.

Kız İsteme Çiçekleri Nasıl Seçilir ?

Kız isteme çiçekleri seçerken,belli başlı kriterler bulunmaktadır. Bu kriterler bu özel anın anlamını ve duygularını ifade etmek için oldukça önemli detaylardır. Kız isteme çiçeği seçerken, dikkat edil mesi gereken başlıca kriterlerin başında;

Anlam

Her çiçeğin kendine has bir anlamı ve duygusu vardır. Kız isteme çiçeği seçerken de o günün anlamına ve duygusuna yaraşır bir çiçek seçmek,bu özel günün anlamının artmasına sebep olacaktır.

Kişisel Tercihler 

Kız isteme çiçeği seçerken, gelinin zevkine ve tarzına uygun olan çiçekleri seçmek gerekir. Gelinin sevdiği çiçeklerden ve renklerden oluşturulmuş tasarımlar tercih etmek, kız isteme çiçeğinizi daha özel ve anlamlı kılacaktır.

Tasarım ve Sunum 

Kız isteme için tercih edilecek çiçeğin, estetik ve şık bir tasarıma sahip olması gerekmektedir. Çünkü bu tür özel günlerde, sunumun özenli ve etkileyici olması oldukça önemli bir detaydır.

Bütçe 

Kız çiçeği tercih edilirken, bütçenizi göz önünde bulundurmak önemli bir kriterdir. Gösterişli ve ihtişamlı aranjmanların yanı düşük bütçeli ve anlamlı birçok aranjman seçeneği de bulunmakta dır. Doğru ve detaylı bir araştırma sayesinde, bütçenize uygun kız isteme çiçekleri bulabilir ve bunlar arasında karar verebilirsiniz.

Mevsim 

Kız isteme çiçeği tercih ederken, mevsimine uygun ve canlı çiçekleri tercih etmek oldukça önemlidir. Bu karşı tarafa verdiğiniz değeri ve özeni göstermektedir. 

Çiçek ve Çikolata Kombinasyonu

Genel olarak kız istemeye giderken, çiçek ve çikolata kombin olacak şekilde tercih edilmektedir. Bu kombinasyon duygusal ve özel bir anlam taşımaktadır. Bu sebeple kız istemeye giderken çiçek ve çikolata arasında bir kombinasyon oluşturmalısınız.

Kız İsteme Çiçeği Online Sipariş Ver

Kız isteme çiçeği siparişi verirken, farklı çiçeklerden oluşturulmuş birçok aranjman tercih edilebilmektedir. Özenle hazırlanmış ve tamamen gelin ve damadı yansıtan bu özel gün çiçekleri, kız isteme töreninde ana detaylardan biri olarak hazırlanmalıdır.

Bu yüzden bu özel gün için tasarlanmış canlı çiçekler ve farklı detayların kullanıldığı bu aranjman ların tercih süreci de oldukça heyecan verici olmaktadır. Arelia Flowers & Events olarak kız isteme çiçeği kategorisi içerisinde yer alan çiçek modellerimiz, özel günlere önem veren kişiler için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Aynı zamanda farklı aranjmanlar içerisinde yer alan farklı çiçekler sayesinde, kız isteme merasimleri için oldukça fazla seçenek sunmaktayız. Arelia Flowers & Events olarak özenle hazırlanan kız isteme çiçek aranjmanları, bu özel gününüzü daha özel ve anlamlı kılacaktır. Ayrıca bu özel ve zarif aranjmanlar sayesinde, nsevdiğiniz kadına bu özel günde vermek istediğiniz mesajı büyük bir kolaylıkla anlatabilme fırsatı bulacaksınız.

Arelia Flowers & Events’ de büyük bir titizlikle ve özenle hazırlanmış olan kız isteme çiçekleri, piyasaya oranla bütçenize uygun olarak sizlerle buluşmaktadır. Yapmanız gereken tek şey her bütçeye ve zevke uygun olarak tasarlanabilen kız isteme çiçeklerimizden oluşturulmuş bir tasarıma karar vermek ve sipariş ver butonuna basmak, bu noktadan sonra kız isteme merasiminde sevdiğinizin yüzünde yer eden tebessümle onurlanmak olacaktır.

İlgili Ürünler
Whatsapp